Serious games voor bedrijven

Embedded Fitness biedt unieke bewegingsconcepten aan om uw werknemers gezond te houden. Embedded Fitness heeft deze exergaming concepten ontwikkeld gedurende een jarenlange samenwerking met diverse bedrijven. Door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers zijn wij op de hoogte van uw wensen en behoeften. Onze interactieve exergames voor bedrijven combineren entertainment en fitness en onderscheiden zich hiermee van andere vitaliteitsprogramma’s.

 

Maak bewegen leuk!

Door te investeren in de gezondheid van uw medewerkers vermindert u op de lange termijn niet alleen het ziekteverzuim, maar verhoogt u ook de productiviteit. Door beweging te koppelen aan entertainment maakt Embedded Fitness bewegen toegankelijker en motiveert het werknemers eerder te gaan bewegen. Embedded Fitness gebruikt innovatieve technieken om een extra dimensie aan beweging toe te voegen. De beweeggames van Embedded Fitness spelen in op de verschillende wensen en behoeften van uw werknemers. Of u nu voor een complete work-out wilt gaan, of gewoon even wilt ontspannen, alles is mogelijk.

Wat onze klanten zeggen

Referentie ZilverenKruis

“Voor zorgeloze events, ben ik bij Embedded Fitness aan het juiste adres.”

Conny Post, Traffic Manager bij Zilveren Kruis

fletcher-hotels-korting_grande

“Tijdens de jaarlijkse Kerstborrel van het Fletcher personeel, deze editie plaatsvindend op onze locatie in Helmond, hebben we mogen samenwerken met Embedded Fitness. De borrel was voor ongeveer 1500 medewerkers, waarbij ook aanhang en kinderen aanwezig waren. Het zalencomplex was omgebouwd tot indoor interactief sportpaleis door Embedded Fitness. Het was een hele interactieve zaal met topbegeleiding, die zowel de volwassenen als de kinderen heel goed bezighielden en uitdaagden.”

Ben Slegers, F&B Manager, Fletcher Welness-Hotels

 

Mogelijkheden voor uw bedrijf

Embedded Fitness biedt verschillende bewegingsconcepten aan die voor uw bedrijf op maat kunnen worden uitgewerkt. Wij maken hierin onderscheid tussen verschillende soorten concepten. Wij kunnen voor u een sportieve en actieve ontmoetingsplek inrichten, de iMeet. Deze omgeving kan gebruikt worden als overleglocatie en als ontmoetingsplaats. De iWork is een interactief vitaliteitsprogramma met een uniek concept ter bevordering van een gezonde leefstijl. Ook kunt u ons inzetten als u op zoek bent naar een event ter ondersteuning van uw promotionele activiteiten, Daarnaast zijn wij in te zetten als side-event bij bedrijfsuitjes, beurzen, of andere activiteiten.

Klik op de onderstaande links voor meer informatie over:

✓ Verhuur exergames voor Vitaliteitsevents
iMeet, interactieve vergaderruimte
iSport, sponsor, marketing event
Bedrijfsfitness
Vitaliteit op de werkvloer
Sponsoracties
Beursstand inrichten
Unieke Side-Events
Kostenindicatie

Waarom Embedded Fitness?

Kennisexpert innovatief bewegen
✓ Ervaring sinds 2008
✓ Nieuwste technologieën
✓ Multidisciplinair ontwikkelteam
✓ Levering van totaalconcept
✓ Ondersteuning en begeleiding
✓ Onderzoek en technologisch ontwikkeling

Laatste bedrijven nieuws

Populaire exergames

Vrijblijvend advies aanvragen?