Mensen met plezier opnieuw leren bewegen

In elk leven krijg je te maken met tegenslag. Soms heeft dat een direct effect op het niveau en de regelmaat van beweging. Denk maar eens aan een ongeval, blessure of ander trauma. Het herstel vraagt dan om geduld en doorzettingsvermogen. Maar ook om plezier, uitdagingen en prikkels die je aangenaam stimuleren om weer te bewegen. Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom bieden wij nieuwe, verassende en bijzondere oplossingen voor succesvol revalideren. Inclusief een prettig gevoel, realistische doelen en natuurlijk: een glimlach.

Wat onze klanten zeggen

“Een erg fijn voordeel van de smartclips is het feit dat wij ze overal kunnen gebruiken. Zo kunnen we de smartclips in onze sportruimte gebruiken, maar net zo goed in de tuin! We kunnen ze variërend gebruiken; individueel met een cliënt, in tweetallen of in groepen, met of zonder spelelement. Erg fijn, waardoor de smartclips door al onze cliënten op gepast niveau te gebruiken zijn.”

Arthur Martens, oprichter Bundel Zorg

Onze producten in de curatieve zorg

Curatieve zorg is de zorg die erop is gericht om ziekten en kwalen te genezen. Zo hebben wij een aantal producten ontworpen die een middel bieden voor curatieve zorg. Met ons ruime aanbod is er voor elk ongeval/ blessure een product dat van toegevoegde waarde is voor de curatieve zorg. Zo zijn wij geschikt voor fysiotherapeuten, ziekenhuizen, ouderen zorg, etc. Voor revalidatie is het inzetten van beweeggames zeer doeltreffend. Het bewegen bij een virtual reality game kan pijn en ongemak van de deelnemer verminderen en kan de focus meer op de oefening worden gericht in plaats van op de beperkingen.

Exergame mogelijkheden in de curatieve zorg

Voor de curatieve zorg sector bieden wij de volgende mogelijkheden:

  • Versnelling van het revalidatieproces
  • Zeer geschikte producten voor fysiotherapeuten
  • Toegankelijker van de revalidatie
  • Uitdagend element waardoor revalidatie eenvoudiger vol te houden is

Klik voor meer informatie op de onderstaande link:

Fysiotherapie-oefeningen 

Waarom Embedded Fitness?

 Kennisexpert innovatief bewegen
  Ervaring sinds 2008
 Innovatiecentrum interactief bewegen
 Nieuwste technologieën
 Multidisciplinair ontwikkelteam
 Levering van totaalconcept
 Ondersteuning en begeleiding
 Onderzoek en technologisch ontwikkeling

Laatste zorg nieuws

Populaire exergames

Vrijblijvend advies aanvragen?