Slide

Fietslabyrint, maak een interactieve fietstocht!

Maak kennis met de Fietslabyrint

Fietsen is voor veel mensen erg belangrijk en een dagelijkse bezigheid. Wij richten ons juist op de mensen die dit door omstandigheden niet of nauwelijks kunnen. Mensen die niet zelfstandig buiten kunnen fietsen, kunnen met Fietslabyrint virtuele fietstochten maken.

Fietslabyrint wordt veel gebruikt in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, revalidatiecentra en ziekenhuizen. De prachtige beelden en omgevingsgeluiden zorgen voor een realistische fietservaring, waardoor mensen weer plezier krijgen in bewegen.

 

Over Fietslabyrint

Met fietslabyrint kunt u interactieve fietstochten maken. Hierbij kunt u kiezen uit meer dan 250 verschillende plaatsen in binnen- en buitenland. Fietslabyrint bestaat uit unieke technologische software. Houdt iemand op met fietsen, dan stopt de fietsroute op het scherm ook. Op deze manier wordt men gestimuleerd om te blijven fietsen.

Daarnaast staat de Fietslabyrint bekend om zijn keuze mogelijkheden. Je hebt namelijk bij bepaalde kruispunten de mogelijkheid om zelf te bepalen waar je heen wilt fietsen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf kiezen of je links, rechts, of rechtdoor gaat. Op deze manier kun je zelf de stad/ route die je hebt gekozen ervaren. Om dit makkelijker te maken kun je ook knoppen aan je stuur zetten. Hierdoor hoef je niet op het scherm zelf, maar kun je op je stuur klikken waar je heen wilt. Deze functie maakt de Fietslabyrint uniek en aantrekkelijk.

U kunt het systeem van de Fietslabyrint vrijwel aan ieder beweegapparaat koppelen. Denk hierbij aan een hometrainer, motomed of Thera trainer.

Specificaties Fietslabyrint
 • Specificaties Fietslabyrint
  • De standaard opstelling van Fietslabyrint bestaat uit een beeldscherm op een verrijdbare standaard (scherm aan de muur of beamer projectie ook mogelijk in overleg)
  • Een bedieningsset die op elke bewegingstrainer kan worden gemonteerd
  • Een computer met Fietslabyrint software

  Extra informatie:

  • Aantal personen: 1 persoon
  • Stroompunt: 1 stroompunt nodig
  • Benodigd speeloppervlak: 2m x 3m
Foto’s
Video’s
Prijsoverzicht van de SmartClips:

Fietslabyrint

 • De standaard opstelling van Fietslabyrint bestaat uit een beeldscherm op een verrijdbare standaard (scherm aan de muur of beamer projectie ook mogelijk in overleg)
 • Een bedieningsset die op elke bewegingstrainer kan worden gemonteerd
 • Een computer met Fietslabyrint software


Prijs: Vraag hier de prijs aan!

Nieuws & tips:

Fietslabyrint kopen?

Voor het kopen van een fietslabyrint ben je bij Embedded Fitness aan het juiste adres. Zo bieden wij een interactief fietssyteem voor de juiste prijs. Een Fietslabyrint is uitstekend geschikt voor ouderenzorg, gehandicaptenzorg, revalidatiecentra en ziekenhuizen. Mensen die niet meer buiten kunnen fietsen, kunnen gebruik maken van een Fietslabyrint. Door de gunstige prijs is het aanschaffen van een Fietslabyrint is daardoor erg toegankelijk.

Via het interactieve fietssysteem kunnen gebruikers zelf bepalen welke kant ze op fietsen op het scherm. Ze kiezen bij kruispunten of ze links, rechts of rechtdoor willen. Hierdoor krijg je nog meer het gevoel alsof je echt aan het fietsen bent. Via een touchscreen scherm of knoppen aan het stuur, kies je welke richting je opgaat.

Voor degene die niet willen kiezen welke kant ze op willen, maar gewoon lekker willen fietsen hebben we ook een oplossing. Deze oplossing heet de PraxTour. Met de PraxTour kies je een fietsroute uit die zich vervolgens afspeelt op het scherm voor de fiets. Vervolgens fiets je op eigen tempo de gehele fietsroute. Wanneer je niet trapt, stopt automatisch de route. Hierdoor word je gestimuleerd op te blijven fietsen. Meer informatie over de PraxTour.

Fietslabyrint erg voordeling in aanschaf

Wil je een Fietslabyrint kopen? Dat kan bij Embedded Fitness voor de laagste kosten en laagste prijs. Wij streven ernaar om zo’n efficiënt mogelijk product aan te bieden, wat ook nog eens meerwaarde oplevert voor de klant en de gebruikers van het apparaat.

Een Fietslabyrint is een relatief eenvoudig product. Er speelt een route af op een touchscreen scherm, waarbij jij op een hometrainer fietst. Hierbij kun je ofwel op het scherm of op de fiets zelf kiezen waar je heen gaat. Doordat het concept simpel is, kunnen wij een Fietslabyrint tegen een zeer gunstige prijs aanbieden.

Een Fietslabyrint van Embedded Fitness bestaat uit de volgende onderdelen: standaard opstelling van Fietslabyrint met beeldscherm en verrijdbaar standaard, bedieningsset en computer. Benieuwd naar de prijs? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Fietslabyrint in het kort

Interactief trainingssysteem
✓ Interactieve fietstochten
✓ Ontspanning
✓ Training van lichaam
✓ In beweging blijven
✓ Leuke routes

Bekijk ook

Brochure(s)

Informatie materiaal over de Fietslabyrint

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen van de SmartClips

Bestellen?

Vrijblijvend advies aanvragen?