Burgers actief laten bewegen

Hoe houd je de burgers van je gemeente langer actief, zelfstandig en gezond? Vanaf 2015 zijn er een aantal belangrijke taken naar de gemeenten gegaan. Gemeenten krijgen de grote vraag, hoe te zorgen dat iedereen mee kan blijven doen in deze samenleving? Het is algemeen bekend dat bewegen en een gezonde leefstijl zorgen voor een langer zelfstandig en gezonder leven. Interactieve beweegactiviteiten kunnen hieraan bijdragen. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden denkbaar die passen in het gezondheidsbeleid.

Onze producten voor gemeenten

Wat is er leuker dan dat jong aan oud leert met serious games  om te gaan of dat ‘Verstandelijk beperkten’ in beweging komen door exergames. Een scholencompetitie maakt de jeugd fanatiek, maar ook via evenementen en sportstimuleringsprogramma’s ervaart men dat bewegen heel leuk is.  Maak van het buurthuis een sportieve ontmoetingsplek, waar diverse doelgroepen, samen met de wijk en zorginstanties op unieke wijze worden uitgedaagd.  Wilt u advies? Wij helpen u erbij.

Wat onze klanten zeggen

JIBB is in Helmond de stichting om sport en bewegen voor jong én oud te stimuleren. We zetten al jaren de exergames van Embedded Fitness in op scholen in het basis en speciaal onderwijs. Ook op onze sportdagen gebruiken we de games. Alle jeugd, ook de gehandicapten, maken er met veel plezier gebruik van.“

Joost Verspaget, bestuurslid stichting JIBB+

Uw eigen E-Fit Zone in uw gemeente

Het is mogelijk om uw eigen interactieve locatie door Embedded Fitness te laten inrichten. Deze E-Fit Zone wordt op maat voor u gemaakt. De E-fit zone is dé ontmoetingsplek voor iedereen die het leuk vindt om met elkaar te gamesporten, elkaar uit te dagen of een eigen streefprogramma te doorlopen. Niet alleen voor de jeugd, maar ook voor ouderen en mensen met fysieke en verstandelijke beperkingen zijn er goede mogelijkheden.Wij adviseren u welke interactieve producten u het best kunt afnemen en wij helpen u bij het gebruik van deze producten.

Stel uw eigen mobiele E-Fit Zone samen

Met uw eigen mobiele E-fit zone naar scholen, verzorgingshuizen, buurthuizen voor interactieve activiteiten? De draaiboeken liggen klaar. Organiseer uw eigen scholencompetitie, gezondheidsevent of buurtcompetitie. Vanuit zorg- en sportstimulering kunt u vele activiteiten vernieuwend opzetten. Met uw eigen mobiele E-fit zone helpen wij u de activiteiten op te zetten, te monitoren en te verzorgen. Een leaseconstructie inclusief service en onderhoud is mogelijk.

E-Fit events

Organiseert u een gezondheidsevent, een event tijdens de nationale sportweek of een  groot sporttoernooi, dan vermaken de bezoekers zich prima met het zetten van highscores op de beweeggames. Meer aandacht voor diverse sporten bij scholen? Organiseer een scholencompetitie met de sport stimulerende games. Dankzij de mobiele E-fit zone kan Embedded Fitness voor verschillende doelgroepen E-fit events organiseren. Op aanvraag komt Embedded Fitness op locatie om het nieuwe concept van interactief bewegen te introduceren en weet men jong en oud hiermee positief te verrassen.

 

Waarom Embedded Fitness?

Kennisexpert innovatief bewegen
✓ Ervaring sinds 2008
✓ Nieuwste technologieën
✓ Multidisciplinair ontwikkelteam
✓ Levering van totaalconcept
✓ Ondersteuning en begeleiding
✓ Onderzoek en technologisch ontwikkeling

Laatste gemeenten nieuws

Onze klanten

Gemeente Rotterdam
Gemeente Dordrecht
Ministerie
Gemeente Rotterdam

Populaire exergames

Vrijblijvend advies aanvragen?