Slide

Luisterfiets, beweeg en luister tegelijk!

Stap op de fiets, begin met trappen en luister!

Uit onderzoek blijkt dat slechts drie op de tien mensen dagelijks nog een boek of verhaal lezen. Terwijl het lezen van verhalen ons helpt om sociaal te kunnen functioneren, super belangrijk dus! Embedded Fitness zet zich daarom in voor de overige 70% met haar Luisterfiets.

Het idee achter de Luisterfiets is om mensen die niet zo snel een boek lezen of de bibliotheek binnen stappen, toch weer te prikkelen met verhalen. Doordat ze geprikkeld worden met verhalen, worden ze wellicht weer geïnteresseerd in het lezen van boeken en verhalen.

 

Over Luisterfiets

Bewegen en luisteren naar een verhaal. Dat kan voortaan op de Luisterfiets, een hometrainer met tablet en koptelefoon. De Luisterfiets bestaat uit een tablet met daarop twintig boekfragmenten die elk zo’n 4 minuten duren (upgrade is mogelijk). Daarnaast is het ook mogelijk om zelf nieuwe fragmenten op de tablet te zetten. Via de Luisterfiets kun je dus actief bezig zijn maar tegelijkertijd ook genieten van een leuk fragment!

De fiets is bedacht door bureau Cubiss om bibliotheken te ondersteunen bij innovaties. Maar de luisterfiets kan natuurlijk ook goed een plek krijgen op scholen waar kinderen zo actief in aanraking komen met kinderboeken of bij zorginstellingen waar mensen met een beperking lekker op de fiets kunnen wegdromen in hun eigen gekozen verhaal. Dit maakt de fiets multifunctioneel inzetbaar, waardoor het voor meerdere doelgroepen toepasbaar is.

Specificaties Luisterfiets
  • Fiets met Tablet en bijbehorende verhalen
  • Upgrade van nieuwe fragmenten mogelijk

  Extra informatie:

  • Aantal personen: 1 persoon
  • Stroompunt: geen stroompunt nodig
  • Benodigde speeloppervlak: 1m x 2m
Foto’s
Video’s
Prijsoverzicht van de Luisterfiets:

Luisterfiets

 • Fiets met Tablet en bijbehorende verhalen


Prijs: Vraag hier de prijs op!

Nieuws & tips:

Luisterfiets in het kort

Interactief trainingssysteem
Luisteren en bewegen
✓ Innovatief
✓ Bibliotheek
Basisscholen
Zorginstellingen
Meer lezers

Bekijk ook

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen over de Luisterfiets

Bestellen?

Vrijblijvend advies aanvragen?