Kinderen met plezier laten bewegen

Kinderen bewegen steeds minder. Terwijl goede beweging zorgt voor een actieve levensstijl. Zo word je vaardiger, soepeler, levendiger en het is bovendien erg gezond. Wij geloven in sport én plezier. Bewegen is leuk en geeft daarnaast ook veel geluk. Zeker wanneer dat gebeurt op een afwisselende, creatieve, vernieuwende en innovatieve manier. Kortom: we dagen je uit, prikkelen je met nieuwe ideeën en zorgen voor verrassing en verbazing. Altijd op een plezierige manier. En dat zorgt bij kinderen voor een glimlach en geeft hen zin in beweging. Op naar meer gezondere en leukere kinderen. Doe je mee?

Onze producten in het onderwijs

Embedded Fitness is hét bedrijf op het gebied van kennis over interactieve exergame toepassingen voor het onderwijs. Onderzoek en samenwerking met onderwijsinstellingen hebben geleid tot vernieuwing van het bewegingsonderwijs waarvoor Embedded Fitness de IPON mediawijzer Award heeft gewonnen. Inzet van de exergames met bijbehorend lesprogramma passen uitstekend in het curriculum van het (sport)onderwijs.

Wat onze klanten zeggen

-

“Ik had jouw collega’s al een dikke pluim gegeven voor de prima verzorgde dag. De leerlingen waren super enthousiast. Ze zeiden: “Dit is pas een echte gymles”. Ook de leerkrachten waren erg te spreken en verbaasd over de grote inzet van de leerlingen.”

Peter Jansen, leraar speciaal onderwijs

“De SmartClips zijn een vernieuwend onderdeel binnen het bewegingsonderwijs op de Antoon van Dijkschool. De SmartClips zijn divers en makkelijk in gebruik. Onze kinderen vinden de verschillende kleuren, die terug te vinden zijn in de LED lampen, geweldig. Ook zorgen de piepjes voor een extra prikkel dat aansluit bij de doelgroep. Op deze manier kan iedereen er mee werken”

Anouk van Erp, vakdocent gym bij de Antoon van Dijkschool

Exergame mogelijkheden in het onderwijs

Onderzoek en ervaring tonen aan dat serious games aanvullend en vernieuwend zijn ten opzichte van andere gymspellen en gymtoestellen.

  • Competitie element, zoals de scholencompetitie
  • Geschikt voor leerlingen in het speciaal onderwijs
  • Herkenbare games
  • Veilig & betrouwbaar
  • Professionele begeleiding
  • Inclusief meetsystemen, sensortechniek en gamedevices

Klik voor meer informatie over onze spellen, gericht op onderwijs, op de onderstaande link:
Gym spellen

Waarom Embedded Fitness?

Kennisexpert innovatief bewegen
✓ Ervaring sinds 2008
✓ Innovatiecentrum interactief bewegen
✓ Nieuwste technologieën
✓ Multidisciplinair ontwikkelteam
✓ Levering van totaalconcept
✓ Ondersteuning en begeleiding
✓ Onderzoek en technologisch ontwikkeling

Laatste onderwijs nieuws

Populaire exergames

Vrijblijvend advies aanvragen?