Beweegbox

In 2014 stelde de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie de vraag: “Hoe krijgen we in Nederland betere gymsportaccommodaties?” Deze vraag is opgepakt door twee van haar partners: Janssen-Fritsen en draaijer+partners. Wat volgde is een ontdekkingsreis. Een reis langs sportbonden en onderwijsinstellingen. Langs methoden schrijvers en architecten. Want waarom ziet de gymzaal er anno 2017 uit zoals de gymzaal van vijftig jaar geleden? Wat is de gymzaal van de toekomst?

De manier van bewegingsonderwijs is veranderd: van klassikaal naar op het individu gericht. En de manier waarop we bewegen is veranderd: van volleybal en trefbal, naar bootcamp en freerunning. Om maar wat voorbeelden te noemen… De initiatiefnemers van de Beweegbox hebben de uitdaging aangegrepen om een gymzaal te ontwikkelen die antwoord geeft op de behoeften van vandaag. En daarbij nadenkt over de vragen van morgen.

Innovatief & Interactief

Bewegen is beleven in de Beweegbox. Daarom is de Beweegbox uitgerust met een interactieve wandprojectie, theatertechniek, een digibord en een Smart Goals interactieve schoolset. Verder is de Beweegbox onder andere uitgerust met:
– een zeer uitdagend beweeg- en freerunparcours
– een volledig balsportassortiment (o.a. met 3×3 basketbal)
– een uitdagende Enterprise klimwand
– een spiegelwand en judo vloer
– een Just for Kids bobbelbaan
– diverse verplaatsbare toestellen en een uitgebreid pakket matten

Voor meer info www.beweegbox.nl

beweegbox
image001
Embedded Fitness, maakt bewegen leuk!