Sinds 2017 werkt VenVitaal (Gemeente Venray) regelmatig samen Embedded Fitness. VenVitaal organiseert vitaliteitsinterventies voor de medewerkers van Gemeente Venray. Voor beide organisaties staat Positieve Gezondheid en Preventie centraal.

Gemeente Venray heeft onlangs met succes gebruik gemaakt van de Trapteller van Embedded Fitness. Met de Trapteller werd dagelijks gemeten hoeveel medewerkers de trap beklommen. De resultaten werden getoond op een groot scherm in het bedrijfsrestaurant. Op deze manier werden de medewerkers uitgedaagd om samen de Eiffeltoren, Burj Khalifa en zelfs de Mount Everest te beklimmen. Binnenkort kunnen de medewerkers smoothies bij elkaar gaan fietsen op de Smoothiebike. Venray was al een beetje bekend met de Smoothiebike. In 2017 was deze fiets namelijk ook al een succes tijdens Funpop in Venray. Aan het eind van het jaar gaan de medewerkers weer exergamen.

Om de samenwerking te benadrukken en duidelijk te maken aan de medewerkers van Gemeente Venray een vitale organisatie wil zijn, hangt er sinds enkele weken op verschillende plekken in het gemeentehuis een foto van de twee enthousiaste kartrekkers van VenVitaal. Ze fietsen samen een Smoothie bij elkaar op de Smoothiebike van Embedded Fitness.

Smoothie bike
Embedded Fitness, maakt bewegen leuk!