Slide

SmartJump

SmartJump, spring zo hoog als je kan!

Spring en coördineer op die trampolineveer

Iedereen heeft er in zijn jeugd wel mee gespeeld, dé trampoline. De trampoline is daarom ook een gewild product onder de jeugd. Kinderen vinden het erg leuk om vrij te springen op een trampoline. Gekoppeld aan een game kan het echter leiden tot meer interactie en motivatie om nog meer gebruik te maken van de trampoline. Op deze manier worden kinderen nog meer gestimuleerd om te gaan bewegen.

De koppeling aan een game hebben wij in de praktijk gebracht. Wij koppelen de ‘standaard’ trampoline aan de nieuwste technologie. Met als gevolgd, dé SmartJump!

Over SmartJump

Onderzoek en ontwikkeling heeft geresulteerd in een trampoline met een veiligheidsreling. Deze trampoline is gemakkelijk inklapbaar en verplaatsbaar. De trampoline is uitgerust met een sensortechniek die sprongkracht en frequentie meet. Deze data wordt uitgezonden naar een bijbehorende LCD scherm of beamer.

De bedoeling is dat een persoon plaats neemt op de trampoline. Door op een trampoline te springen of joggen wordt een game gestart. Deze game vind je vervolgens op het scherm voor de trampoline. Door vervolgens te springen, zie je op het scherm dat er gesprongen wordt. Dit brengt veel interactie met zich mee.

Op het scherm zie je een parcour. Dit parcour speelt zich automatisch af. Het is de bedoeling dat jij op het juiste moment springt. Ook moet je nog eens zoveel mogelijk nootjes vangen onderweg. Een spel waar behendigheid, balans en conditie centraal staan.

De trampoline is inzetbaar op vele locaties. Denk aan een gymzaal, school of in de thuisomgeving. Doordat hij gemakkelijk inklapbaar en verplaatsbaar is, kun je hem voor meerdere locaties gebruiken. Tot slot hoef je dit spel niet slechts in je eentje te spelen. Het is namelijk mogelijk om dit spel met 2 personen te spelen.

Specificaties SmartJump
  • Trampoline met veiligheidsrek
  • Sensorkastje met arduino
  • Software op computer met bediening
  • Keuze uit een scherm of beamer

   

  Extra informatie:

  • Aantal personen: 1 – 2 personen
  • Stroompunt: 2 stroompunten nodig
  • Benodigde speeloppervlak: 2m x 2m (singleplayer versie)
  • Koppelbaar aan RFID voor check in – check out
Foto’s
Video’s
Prijsoverzicht van de SmartClips:

SmartJump

 • Trampoline met veiligheidsrek
 • Sensorkastje met arduino
 • Software op computer met bediening
 • Keuze uit een scherm of beamer


Prijs: Vraag hier de prijs op!

“Klantvriendelijk en een grote aanwinst”★★★★★

“De medewerkers van Embedded Fitness zijn heel erg behulpzaam. De SmartJump die wij van deze firma hebben gekocht is een aanwinst voor de zaak!”

JumpSquare Indoor Trampoline park

Nieuws & tips:

SmartJump in het kort

Interactief trainingssysteem
✓ Trampoline plezier
✓ Jong én oud
✓ Training van sprongkracht
Spel gerelateerd
✓ Betere coördinatie

Bekijk ook

Brochure(s)

Informatie materiaal over de SmartClips

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen van de SmartClips

Bestellen?

Vrijblijvend advies aanvragen?