Slide

SmartRow, een échte workout en goed voor de conditie!

Kun jij net zo goed roeien als Nico Rienks?

Roeien staat bekend om een van de zwaarste sporten die er is. Het is een echte workout en uitstekend om je conditie op te bouwen. Vele mensen denken dat je alleen buiten kunt roeien, maar via diverse roeimachines is dit binnen ook mogelijk.

Embedded Fitness geeft het binnen roeien een innovatieve boost met haar SmartRow. Via de SmartRow kun je een virtueel parcours roeien. Parcoursen zijn onder andere de bekende Boat Race op de Theems tussen Oxford en Cambridge. Ga dus nu virtueel met elkaar de strijd aan op de bekendste plekken in de roeisport!

 

Over SmartRow

De SmartRow kun je koppelen aan maximaal 4 professionele roeimachines van het merk Concept 2. Zo kun je via het beeldscherm gelijk tegen een tegenstander roeien. De Concept-2 maakt gebruik van windweerstand, die wordt gegenereerd door het ronddraaiende vliegwiel. Dit maakt de SmartRow een echte workout en uitstekend voor de conditie. Doordat je ook nog interactief bezig bent via het beeldscherm, maakt de SmartRow een echte ervaring!

Via het beeldscherm kun je verschillende parcoursen afleggen. Dit zijn bekende parcoursen onder de roeisport. Daarnaast kun je Highscores bewaren en kunnen de rankings vernieuwd worden. Hierdoor kun je als professional proberen je eigen tijd te verbeteren, waardoor je gericht aan het trainen bent. Ook kun je met je vrienden of collega’s de strijd aangaan en kijken wie de beste conditie heeft.

De afstanden van de parcours variëren tussen de 250m en 6,5km. Hierbij staat 250m ongeveer bekend als 1 minuut roeien. Zo kun je kort en gericht oefenen met bijvoorbeeld de start. Maar ook lange oefeningen doen waarbij je echt je conditie verbeterd.

Embedded Fitness heeft in samenwerking met diverse partijen (DSM, AEGON, Volans en sensorpartners) de SmartRow ontwikkeld die ook is geplaatst in het Holland Heineken Huis tijdens de Olympische Spelen in Londen en bij het Science Center in NEMO Amsterdam. Hierbij is een combinatie gemaakt van een Concept-2 met een echte roeiboot, de Volans2.

Specificaties SmartRow
 • Specificaties SmartRow
  • Set van 2 Concept-2 roeimachines of complete roeiboot opstelling
  • Keuze uit een scherm of beamer
  • Software op computer met bediening

   

  Extra informatie:

  • Aantal personen: 1 tot 4 personen
  • Stroompunt: 2 stroompunten nodig
  • Benodigde speeloppervlak: 3m x 2m (opstelling van 2 concept-2)
  • Koppelbaar aan RFID voor check in – check out
Foto’s
Video’s
Prijsoverzicht van de SmartRow:

SmartRow

 • Set van 2 Concept-2 roeimachines of complete roeiboot opstelling
 • Keuze uit een scherm of beamer
 • Software op computer met bediening


Prijs: Vraag hier de prijs van onze SmartRow op!

Nieuws & tips:

SmartRow in het kort

Interactief trainingssysteem
✓ Conditie
✓ Workout
✓ Training van uithoudingsvermogen
✓ Training van concentratievermogen
Realistisch

Bekijk ook

Brochure(s)

Informatie materiaal over de SmartRow

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen van de SmartRow

Bestellen?

Vrijblijvend advies aanvragen?