Sporters met plezier beter laten bewegen

Heel veel Nederlanders doen aan actieve beweging. Van wekelijkse prestaties binnen een competitie tot sporters die zich het liefst continu willen verbeteren en ontwikkelen. Soms biedt een sportprogramma daarvoor gewoon te weinig variatie, uitdagingen of mogelijkheden. Wij leggen de lat hoger. En dat doen we op een aangename, prikkelende en plezierige manier. Altijd met de focus op reactie en concentratievermogen. Zo komen we samen verder. Met alle sportieve successen als mooi eindresultaat.

Onze producten in de sport sector

Wanneer wij kijken naar onze producten in de sport, leggen wij de focus op twee zaken. Dit zijn reactievermogen en concentratievermogen. Aan de hand van deze twee zaken hebben wij een aantal van onze producten ingericht. Deze producten zijn zowel toepasbaar bij topsport als amateursport. Aan de hand van sensoren en ledverlichting zijn onze producten relatief eenvoudig. Daarbij zijn ze wel super effectief. Voor sporters bieden wij dus eenvoudig op te zetten producten, met effectief resultaat.

Certified partner van het sportinnovatienetwerk

De afgelopen periode zijn de eerste twaalf centra voor sportinnovatie, certified partner geworden van Sportinnovator. De innovatiecentra vormen voor Sportinnovator een belangrijk onderdeel van het netwerk. Klik hier voor meer informatie over het nieuwsartikel van certified partner.

Wat onze klanten zeggen

Voor een sportevenement in een winkelcentrum hebben wij SmartDance van Embedded Fitness ingezet om de veelal online georiënteerde jeugd weer aan het bewegen te krijgen. SmartDance bleek een voltreffer met veel animo.
De dansmatten zijn van hoge kwaliteit, zien er netjes uit en de begeleiding was erg behulpzaam en enthousiast. Een aanrader!

Stijn van Rooij, Eventmanager Agency X 

Waarom Embedded Fitness?

 Kennisexpert innovatief bewegen
 Ervaring sinds 2008
 Innovatiecentrum interactief bewegen
 Nieuwste technologieën
 Multidisciplinair ontwikkelteam
 Levering van totaalconcept
 Ondersteuning en begeleiding
 Onderzoek en technologisch ontwikkeling

Laatste sport nieuws

Populaire exergames

Vrijblijvend advies aanvragen?