iMeet Active, het nieuwe actieve werken

iMeet is een inrichting van een sportieve, interactieve ontmoetingsplek voor ontspanning en overleg.Het is van belang het sedentair (zittend) gedrag tijdens het werk te verminderen. Dit vraagt een nieuwe werkhouding en inrichting van de werkomgeving.Embedded Fitness kan interactieve ruimtes inrichten gericht op body, brain and mind. Dit kan een sportieve ontmoetings- en ontspanningsruimte zijn voor medewerkers, maar men kan zich ook richten op een nieuwe actieve manier van werken.

Toepassen van actief werken

Door (inter)actief te vergaderen is men meer in beweging, actiever, creatiever en socialer bezig. Een vergadering kan plaatsvinden rond een interactieve tafel waarop presentaties gegeven kunnen worden. Bij een pauze kan op de tafel een spelletje poolen worden gedaan. Men kan in de ruimte een balansspel spelen, even ontspannen met een braingame of juist actief een parkoers roeien.

Een ruimte is in te delen in drie omgevingen (body, brain en mind), maar een onderdeel rond de koffiecorner leidt ook tot creativiteit, ontspanning en energie. Samen met u maken we een passend ontwerpvoorstel.

Voorbeelden van iMeet locaties

» Schiphol the Base
Bekijk referentie

Exergames voor bedrijven

Waarom Embedded Fitness?

Kennisexpert innovatief bewegen
✓ Ervaring sinds 2008
✓ Nieuwste technologieën
✓ Multidisciplinair ontwikkelteam
✓ Levering van totaalconcept
✓ Ondersteuning en begeleiding
✓ Onderzoek en technologisch ontwikkeling

Heeft u een vraag?

Kopen of liever huren? Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Onze klanten

Referentie Schiphol
Referentie Shell
Referentie Hilverzorg

Vrijblijvend advies aanvragen?