Unieke Side-Events

Voeg unieke Side-Events toe aan uw open dag of evenement.

De producten van Embedded Fitness zijn uiterst geschikt om te gebruiken als Side-Event voor uw activiteiten. Bij grote evenementen waar veel publiek komt, is het belangrijk dat het publiek voldoende vermaak heeft.  Interactieve Side Events van Embedded Fitness, leveren een hoge deelname van het publiek en toeschouwers op. Embedded Fitness kan eenvoudig bij andere evenementen aansluiten. 

Toepassen van unieke Side-Events

De producten van Embedded Fitness kunnen een leuke afwisseling zijn op de andere activiteiten tijdens een evenement. Eventueel is branding van de exergame met uw logo mogelijk en contact met de deelnemers door invoer van highscores. Veel van onze exergames hebben een hoge mediawaarde, waardoor opstelling en deelname makkelijk gedeeld wordt via (sociale) media.

Ook is het mogelijk om ons in te zetten tijdens bijvoorbeeld een vitaliteitsweek van uw bedrijf. Wij kunnen verschillende beweeggames inzetten om te focussen op het belang van bewegen en gezondheid. We hebben een breed aanbod aan verschillende soorten exergames en kunnen dus altijd inspelen op uw wensen en behoeften. Verschillende soorten activiteiten versterken elkaar en dus kan serious gaming een perfecte toevoeging zijn aan uw activiteit. Wij kunnen de begeleiding verzorgen en met onze expertise extra waarde toevoegen aan een activiteit.

Exergames voor Side-Events

Waarom Embedded Fitness?

Kennisexpert innovatief bewegen
✓ Ervaring sinds 2008
✓ Nieuwste technologieën
✓ Multidisciplinair ontwikkelteam
✓ Levering van totaalconcept
✓ Ondersteuning en begeleiding
✓ Onderzoek en technologisch ontwikkeling

Heeft u een vraag?

Kopen of liever huren? Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Onze klanten

Referentie Schiphol
Referentie Shell
Referentie Hilverzorg

Vrijblijvend advies aanvragen?