Sportinnovator Centrum voor Interactief Bewegen

CENTRUM VOOR INTERACTIEF BEWEGEN
Het sportinnovator centrum voor Interactief Bewegen is een initiatief van Embedded Fitness. Dit centrum is dé ontmoetings- en broedplaats van onderzoekers, bedrijven, overheden en scholen in het primair en voorgezet onderwijs met als primaire focus de verbetering van (leer)prestaties en beweging van jongeren.
Dit door innovaties te ontwikkelen voor het bewegingsonderwijs, maar ook door nieuwe initiatieven te ontwikkelen gericht op interactief bewegen. Deze nieuwe technologische ontwikkelingen kunnen een plek vinden in zowel sportaccommodaties als in de schoolsetting zelf.

Klik op één van de buttons voor meer informatie.

Sportinnovator is hét programma voor innovatie en onderzoek van het Ministerie van VWS met als doel het rendement van innovatie in de sport te vergroten en tevens bij te dragen aan een vitalere samenleving. In een landelijk netwerk van 15 Sportinnovator-centra werken overheid, wetenschappers, sportprofessionals en ondernemers samen aan baanbrekende innovaties die prestaties in de top- en breedtesport bevorderen en daarnaast mensen aanzetten tot een actievere levensstijl. De ontwikkeling van Sport Data Valley draagt bij aan deze doelstelling. Het programma Sportinnovator staat onder leiding van het Topteam Sport en wordt ondersteund door ZonMw en het Ministerie van VWS.

Interactief bewegen

Wij werken onder andere voor

sportief kinderfeestje, exergames, beweeggames, serious games, sporten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Onze locatie

Embedded Fitness
Berkveld 1
5709 AE Helmond
The Netherlands

Contactgegegevens

sportief kinderfeestje, exergames, beweeggames, serious gaming, serious games, beweegspelletjes, sporten