Sportinnovator Centrum voor Interactief Bewegen

CENTRUM VOOR INTERACTIEF BEWEGEN

Het sportinnovator centrum voor Interactief Bewegen is een initiatief van Embedded Fitness. Dit centrum is dé ontmoetings- en broedplaats van onderzoekers, bedrijven, overheden en scholen in het primair en voorgezet onderwijs. Het is ons doel om plezier in bewegen bij mensen terug te brengen. Met plezier in bewegen gaan mensen vrijwillig bewegen en wordt oefenen, trainen en zelfs revalideren weer leuk. Dit doen wij door interactieve game technologie toe te passen in onze oplossingen. In goed Nederlands; wij voegen een spelelement toe op basis van de laatste stand van de techniek in nauwe samenwerking met specialisten en ervaringsdeskundigen.

Ons uitgangspunt is om mensen intrinsiek gemotiveerd te laten bewegen. Van moeten bewegen, naar willen bewegen. De doelstelling blijft echter voor iedereen hetzelfde:

Bewegen nog leuker maken en prestaties meetbaar verbeteren.

 

Klik op één van de buttons voor meer informatie.

Sportinnovator is hét programma voor innovatie en onderzoek van het Ministerie van VWS met als doel het rendement van innovatie in de sport te vergroten en tevens bij te dragen aan een vitalere samenleving. In een landelijk netwerk van 15 Sportinnovator-centra werken overheid, wetenschappers, sportprofessionals en ondernemers samen aan baanbrekende innovaties die prestaties in de top- en breedtesport bevorderen en daarnaast mensen aanzetten tot een actievere levensstijl. De ontwikkeling van Sport Data Valley draagt bij aan deze doelstelling. Sportinnovator is een initiatief van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en wordt ondersteund door ZonMw. 

Interactief bewegen

Wij werken onder andere voor

sportief kinderfeestje, exergames, beweeggames, serious games, sporten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Onze locatie

Embedded Fitness
Berkveld 1
5709 AE Helmond
The Netherlands

Contactgegegevens

sportief kinderfeestje, exergames, beweeggames, serious gaming, serious games, beweegspelletjes, sporten