Nieuws

Vacature Software engineer met klantencontact vaardigheden (m/v, 1,0 fte)

Onze eigen Smartforward producten hebben diverse  afzetkanalen. Door groei is er behoefte om onze huidige producten door te ontwikkelen en met nieuwe interactieve toepassingen ons assortiment te verbeteren en uit te breiden.
Daarnaast is het noodzakelijk dat de verkochte producten goed geïnstalleerd worden bij klanten en eventuele support aanvragen worden opgevolgd.

Wij zijn op zoek naar een software engineer die verantwoordelijk is voor de development en oplevering van interactieve bewegingsproducten. Hiervoor werk je samen met de Industrial Design product ontwerper, game developer en software engineer.

Daarnaast is het nodig om af en toe op pad te gaan naar klanten en te helpen met installatie van de interactieve toepassingen en instructies te geven.
Je houdt de support aanvragen bij en kijkt wie binnen het team deze support kan opvolgen. Je bent de ‘spin in het web’ van het algehele bedrijfsproces van klantvraag tot oplevering of probleemoplossing.

Lijkt jou dit wat en heb je kennis van C++ of vergelijkbare programmeertalen en ben je pro actief in het benaderen en ondersteunen van klanten meld je dan bij ons voor meer informatie.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.