De events van Embedded Fitness

Dankzij de mobiele E-fit zone kan Embedded Fitness voor verschillende doelgroepen E-fit events organiseren. Voor kinderen, volwassenen, het bedrijfsleven en senioren. Voor elk wat wils. Op aanvraag komt Embedded Fitness op locatie om het nieuwe concept van interactief bewegen te introduceren en weet men jong en oud hiermee positief te verrassen. Wij verzorgen het vervoer, de opbouw en begeleiding bij de stand.

Overheid

U wilt uw burgers bereiken met sportieve activiteiten, dan kunnen wij een goede bijdrage leveren door de bezoekers van uw event uit te dagen met sportsimulerende en stimulerende activiteiten. Als side event zijn we vaak een bijzonder sportieve aanvulling van andere events.

Onderwijs

Wilt u ook een gave gymles geven of scholencompetitie? Wij komen op locatie met diverse exergames en verzorgen de gymles. U heeft nog nooit zulke actieve leerlingen gezien.

Bedrijven

Op een leuke en interactieve wijze bij medewerkers van uw bedrijf het belang van een gezonde leefstijl onder de aandacht brengen. Dit kan door interactieve bewegingsapparatuur te plaatsen voor een dag of langere periode op uw locatie.
Medewerkers kunnen samen of tegen elkaar een highscore neerzetten. Het is niet alleen gezond, maar het brengt ook gezelligheid en sociale interactie met zich mee. Een E-fit Event is uit te breiden met diverse vitale workshops. Deze kunnen bestaan uit stoelmassages, workshops over gezonde voeding, stoppen met roken en bijvoorbeeld balans tussen werk en privé.

Zorg en senioren

In verzorgingstehuizen kunnen wij ook senioren laten meegenieten van het interactieve bewegingsconcept. Bewegen is van groot belang voor de gezondheid. Wie voldoende beweegt blijft langer fit, heeft minder kans op chronische aandoeningen en blijft ook psychisch gezonder. Voor ouderen is er speciale bewegingsapparatuur ontwikkeld. De spellen zorgen voor beweging maar ook voor het op peil houden van het coördinatievermogen, wat ongevallen zoals een val kan voorkomen.

Waarom Embedded Fitness?

Kennisexpert innovatief bewegen
✓ Ervaring sinds 2008
✓ Nieuwste technologieën
✓ Multidisciplinair ontwikkelteam
✓ Levering van totaalconcept
✓ Ondersteuning en begeleiding
✓ Onderzoek en technologisch ontwikkeling

Populaire beweeggames

Kostenindicatie huur bekijken?